UKK / FAQ

Mitä vastaanotolla tapahtuu? 

Ensimmäisellä vastaanottokerralla asiakas täyttää esitietolomakkeen. Lisäksi ensimmäisellä kerralla tehdään muita käyntejä tarkemmin kartoitusta kehosi tilasta haastattelemalla sekä erilaisin liiketestein ym. 

Timo selvittää ortopedisen osteopatian keinoin tuki- ja liikuntaelinvaivojen taustaa hierontakäyntiä laajemmin ja yksityiskohtaisemmin.

Hoitokerta sisältää hoitosuunnitelman, käsittelyä monipuolisin tekniikoin sekä kotihoito-ohjeet.


Miten pukeudun tai onko pakko riisua osa vaatteista? 

Voit halutessasi ottaa mukaan joustavan asun.
Vastaanotolla ei välttämättä tarvitse riisuutua alusvaatteille, vaan voit kertoa toiveesi ohuiden vaatteiden pitämisestä koko vastaanottoajan.  

Onko käsittely kivuliasta? 

Käsittelyn voimakkuutta säädellään yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden ja käyttämämme tekniikat valikoidaan hoitotavoitteen mukaisesti.

Jos sinulla on kipuja ja pohdit voiko kehoasi käsitellä, tule silti paikalle. Tavoitteenamme on helpottaa kipuasi. Saat vastaanotolla turvallista, tutkittuun tietoon perustuvaa hoitoa. Mikäli tilanne vaatii, ohjaamme sinut eteenpäin terveydenhuollon piirissä.


Mitä minun tulisi tehdä hoitokertojen välillä saavutettujen tulosten ylläpitämiseksi?

Saat hoitokäynneillä halutessasi kotihoito-ohjeet, joita tulisi tehdä säännöllisesti neuvojemme mukaisesti. Tämä tukee toivottujen tulosten saavuttamista ja niiden ylläpitoa.

Missä raskauden vaiheessa on turvallista tulla raskaushierontaan tai vyöhyketerapeuttiseen raskaushierontaan? 

Hieronnassa ja vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa voi käydä ennen raskautta, kaikissa raskauden vaiheissa ja myös äidin tuntemusten mukaan synnytyksen jälkeen.
Osa asiakkaista haluaa pelata varman päälle ja välttää hierontoja raskauden ensimmäisen 12 viikon ajan. Jos ajattelet näin, olet lämpimästi tervetullut ensimmäisen raskauskolmanneksen jälkeen.
Osa asiakkaista käy hoidoissa myös raskauden alkuvaiheessa, mitään estettä hieronnoille ei ole näidenkään viikkojen aikana.
Toki on tärkeää, että tiedämme raskaudesta, jotta osaamme ottaa sen huomioon hoitoa suunnitellessamme ja toteuttaessamme.  

Miten toimin, jos varattu vastaanottoaika ei sovikaan tai olen estynyt tulemasta varattuna aikana?

Voit muokata varattua vastaanottoaikaa sähköisessä ajanvarauksessamme ilman kuluja 12h ennen varauksen alkua. Sen jälkeen peruutetusta tai peruuttamattomasta varauksesta perimme 50% varatun ajan hoitomaksusta.